To Thia With Love

| |







Do you still remember my close friends?

7 comments:

Fathiyyah said...

ish,buat thia saspen je entry mak ni..

mesti la ingat kawan-kawan mak tu..ibarat diorg tu emak dan kakak angkat thia semuanya..

hihi..

thia pun suka 'berangkat2' tau mak :)
bukan mak je tau ada anak angkat..thia pon ada..hihi

Fathiyyah said...

gambar atas auntie jiha,kak zana,kak Noi n auntie fazie..

mana bley tak ingat mak..hihi

princess said...

igt kn auntie nk cter pasl prangai cik thia ni...hihi..hrni kn auntie die pkai tudung ijau..teringat zmn skola rndah tyme drjh 6.. :D

nannychomel said...

To Thia:

Saje je..coz dia org slalu tanya bila thia nak balik. Dia org pun rindu kat thia juga.

Sebelah Kak Noin tu Kak Jasmin, adik Kak Zana, pelakon utama MR. MAMA. Comel kan? Suara dia sebiji macam Kak Zana.

Since Auntie Fazie dah belikan keychain from Washington DC, Thia kenalah belikan dia something dari sana.

To Princes:

Sejak bila 'minah' tu pakai warna hijau. Setahu auntie she hates 'green color'. Xbole bayangkan hahaha

Fathiyyah said...

mak,,tudung hijau tu bukan tudung segi biasa2 taaau...

tudung mcm kat skola dulu.. kat al-amin,naim,kisas..

mak boleh bayangkan?

hihi

nannychomel said...

Mesti sebiji cam budak sekolah hihihi...comelnyeeeee :-)

princess said...

haah mcm bdak skola auntie..hihi..
die jahit tudung sndiri!! terer btul ank auntie ni.. :D