Stress

| |


terasa sangat bosan
terasa tak ada tenaga
terasa otak tepu sangat-sangat
terasa sangat keletihan
terasa sangat mengantuk
terasa sangat tak produktif

Stress?????

dah hadiri kursus 5 hari
dah pergi jalan-jalan di Taman Tasik Titiwangsa
dah pergi menonton teater demi teater
dah pergi 'window shopping'
dah menziarahi kawan-kawan yg baru dapat baby
dah pergi kenduri kawin
dah tengok Akademi Fantasia....hmmmm..saje nak share excitement
dah update Facebook
dah bawa zaim dan itqan mandi kat Taman KLCC
dah YM Thia
dah baca blog dia dan adik
Stress lagi???

Kenapa?????

Perjuangan belum selesai
baru lepas kena 'internal audit'
Lepas nie kena 'external audit' pulak

Stresssssssss











4 comments:

cairo boy said...

mungkin hubungan kita dgnNYA ade kekurangan lagi kot,dats y kita rase miserable,even dh buat mcm2...

jgn stress..nnt anakmu di cairo risau..ngehngeh...(^.^)

nannychomel said...

Mungkin benar kata-kata anakanda itu....:-)

fathiyyah said...

emak,jgn stress2..nanti ur blood pressure 'go upstairs' lagi!!

thia tak mau la nnt jumpa dr nurul kang,beliau mintak thia suh kira darah tinggi mak mcm hari tu kang..

pls mak,jaga kesihatan..
love you!

nannychomel said...

To thia:

Dr. Nurul memang selalu tanya bila thia nak balik. Don't worry. My BP is still under control. Ubat kan ada :-)