Lamanye...

| |

Salam,

Lamenye blog ini menyepikan diri. Sejak thia balik rasa cam xde mood nak update blog. Dulu objektif blogging mainly untuk menyampaikan berita2 mutakhir pada dia. Skrg dia dah ada kat depan mata, semua updates xperlu nak report dlm blog. Tambahan pula skrg portfolio dah bertambah. Dulu jaga exam saje skrg dah kena handle staff training. Bnyknya training nak kena coordinate. Kalau dlm kampus aje xde lah kisah sgt. Ini kena bermalam di hotel2. Nasib baik paling lama 2 mlm aje...kesian zaim n hafiz asyik kena tinggal aje. Mujur thia ada rumah bole teman adik2 and klong tolong urus bab2 makan minum mereka.

Bila dah balik dr training, badan pun rasa semacam aje. Maklumlah, bila kat hotel makan 6 kali sehari...breakfast, coffee break, lunch, tea break and supper. Fuiyo....bnyknya makan. Camne nak diet nie....harap bulan puasa je la kot. Masa pulak berjalan begitu pantas. Dah setengah tahun...xterasa langsung dek terlalu sibuk.

Anyway, to all my 'children' yg baru balik dari Mesir tu....Welcome home! Yang masih berada di sana....cepat2lah balik jgn dibiarkan keluargamu di sini terus merindu.

P/S: Lambatnya orang Irbid nak balik!

3 comments:

cairo boy said...

aunty naik pangkat ke??

congratulation!!

fathiyyah said...

aik? mak naik pangkat?

fathiyyah said...
This comment has been removed by the author.